top of page
Villa Sieview-kokoustilat.jpg

Yritystilaisuudet

Villamme tarjoaa upeat puitteet kokouspäivän, virkistyspäivän, asiakastilaisuuden, koulutustilaisuuden tai yrityksen saunaillan järjestämiseen. Meillä sielu lepää jotta mieli voi työskennellä tehokkaasti.
Hoidamme tilaisuutenne kaikki järjestelyt. Henkilökuntamme huolehtii tarpeistanne ja te keskitytte olennaiseen. On tilaisuutenne sitten rentoutumista ja yhdessäoloa tai tehokasta tiimityöskentelyä niin lopputulos on varmasti toivottu: kuin pistäisi rahaa pankkiin hyvällä korolla.
Tiloissamme voitte kokoontua häiriöttömästi ja yksityisesti. Villassa ei tapahtumanne aikaan ole muita vieraita vaan kiinteistö on vain teidän käytössänne.
Villa Sieview-herkulliset tarjoilut.jpg
Villa Seaview-näköala lehvien takaa.jpg

Kokouspaketit 

Valmiiden kokouspakettien lisäksi voimme räätäloidä juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden.
Yhteistyökumppaneidemme kautta on tarjolla runsaasti erilaisia tiimiytymistä tukevia ohjelmasisältöjä, maalla merellä ja ilmassa.
Omassa joogasalissamme voimme järjestää teille ohjatusti rentouttavan joogatunnin tai tehokkaan jumpan. Spa-illan yhteyteen on myös tarjolla erilaisia hyvinvointipalveluita.
Villa Seaview-keittiö ja ruokatila.jpg
Villa Seaview-keittiömestari.jpg

Tiloihimme saa tuoda omia juomia ja keittiömestarimme antaa mielellään menuihin sopivia juomasuosituksia.

 

Hyvä ruoka ja hyvä seura tekee hyvän mielen mutta hyvän juoman kanssa lopputulos on täydellinen.


Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruuasta hyvässä seurassa ainutlaatuisessa ympäristössä!

Villan keittiö

Villan keittiössä taitava keittiömestarimme loihtii pientuottajien lähiraaka-aineista aisteja hiveleviä makunautintoja. Sesongin mukaan löytyy listaltamme Teijonlahdelta pyydettyä kalaa ja paikallisista, puhtaista lähimetsistä kerätyt sienet, marjat ja villiyrtit antavat ruokaamme omaleimaista luonnetta.

Paikalliset erikoisuudet kuten oman kyläpaahtimon kahvi, kyläleipurin juurileipä ja lähituottajien erikoismakkarat kuuluvat perusvalikoimaamme.


 Ruoka valmistetaan asiakkaan läheisyydessä avokeittiössä. Käsityössä on taikaa ja keittiössämme ei käytetä puolivalmisteita. Ruuanvalmistusperiaatteemme on Slow Food, elämän pienten nautintojen puolesta.

Asiakasreferenssinä yksi toimiva tapa hyödyntää palveluitamme ja ympäröivän alueen mahdollisuuksia...

bottom of page